
اسپرسو39 تومان

اسپرسو دوبل47 تومان

قهوه ترک39 تومان

ترک دوبل47 تومان

لاته 62 تومان

کاپوچینو59 تومان

آیس کافی62 تومان

آیس لاته 62 تومان

آیس موکا65 تومان

فرانسه (فرنچ پرس)75 تومان

لاته 62 تومان

لاته 62 تومان

لاته 62 تومان

کیک65 تومان
عصاره گیری ۲۰ الی ۲۵ گرم دانه قهوه اسپرسو آسیاب شده در مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ ثانیه در دمای ۹۲٫۳ درجه به مقدار ۳۰ میلی لیتر

کیک65 تومان
عصاره گیری ۲۰ الی ۲۵ گرم دانه قهوه اسپرسو آسیاب شده در مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ ثانیه در دمای ۹۲٫۳ درجه به مقدار ۳۰ میلی لیتر

کیک65 تومان
عصاره گیری ۲۰ الی ۲۵ گرم دانه قهوه اسپرسو آسیاب شده در مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ ثانیه در دمای ۹۲٫۳ درجه به مقدار ۳۰ میلی لیتر